Polisa na życie - strona główna Compensa - strona główna

FIRMA UBEZPIECZENIOWA ROKU 2016

FIRMA UBEZPIECZENIOWA ROKU 2016 – Certyfikat Centralnego  Biura Certyfikacji  Krajowej

„Polisa- Życie” jest Laureatem  Programu Instytucje i Produkty Finansowe 2016, konkursu realizowanego przez  Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej.

Uczestnikami Certyfikacji są podmioty cieszące się renomą i zaufaniem wśród klientów, partnerów biznesowych oraz władz lokalnych. O ich wyjątkowości świadczą walory jakościowe, technologiczne czy użytkowe oferowanych towarów , usług i produktów  oraz przestrzeganie zasad etyki w prowadzeniu biznesu .Celem Programu jest wyłonienie najlepszych firm, przedsiębiorstw, placówek świadczących najwyższej jakości usługi i produkty w Polsce. To podmioty wyróżniające się bogatą ofertą dopasowaną do potrzeb rynku jak również każdego klienta. To firmy godne zaufania i polecenia, których działalność wykracza ponad ogólnie przyjęte standardy, jednocześnie wyznaczając nowe trendy.

Firma Ubezpieczeniowa roku 2016 -  to dla nas bardzo ważne , prestiżowe wyróżnienie – mówi prezes Wiesław  Szermach– zaufało nam ponad 240 tysięcy Klientów . Naszą mocną stroną jest bezpieczeństwo , stabilność finansowa, dynamiczny rozwój  w oparciu o tworzenie nowych produktów  zgodnych z zapotrzebowaniem  Klientów.

Anna Arwaniti